Investiguen una mort per arma blanca a Montcada i Reixac

Un home ha mort aquest dissabte apunyalat a Montcada i Reixac. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, l’agressió, amb arma blanca, ha tingut lloc als volts de dos quarts d’onze del matí en plena via pública, a la zona de l’estació de Renfe del barri de Santa Maria.

Segons explica el cos policial, la víctima ja es trobava morta quan hi han arribat i han detingut el presumpte autor dels fets, localitzat a la zona. De fet, alguns testimonis han explicat a l’ACN que un grup de veïns han retingut i colpejat el presumpte agressor, rodejant-lo fins a l’arribada de la policia catalana. El detingut és un home de 26 anys i de nacionalitat espanyola i, segons els testimonis, la víctima ha rebut diverses punyalades a diferents parts del cos amb un ganivet llarg.

Segons han explicat alguns veïns, la víctima sortia de l’estació al costat d’una noia quan s’han trobat l’exparella d’ella i els ha agredit, a escassos metres de l’estació i del domicili de la noia. La noia ha pogut refugiar-se al bar més proper però l’home ha rebut diverses ganivetades a diferents parts del cos amb un ganivet llarg que l’agressor ha llençat a un pati de la zona després de cometre el crim.




Alguns testimonis han apuntat a l’ACN que el mòbil de l’agressió podria ser passional ja que l’agressor seria l’exparella de la noia. Alguns veïns també han indicat que la noia se sentia ”assetjada” i que s’havia plantejat denunciar l’home a la policia, però desconeixien si s’havia arribat a interposar la denúncia.

Agents dels Mossos d'Esquadra treballant al lloc de l'apunyalament mortal a Montcada i Reixac amb el vehicle dels serveis judicials al costat. Imatge de l'1 de juny del 2019. (Horitzontal)
Agents dels Mossos d’Esquadra treballant al lloc de l’apunyalament mortal a Montcada i Reixac. Autor: ACN.

El Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat al lloc dels fets i ha confirmat la mort de la víctima. També ha activat el suport psicològic per a l’atenció als seus familiars.

Els serveis judicials s’han endut el cos de la víctima quan passaven uns vint minuts de la una del migdia. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació.

Foto portada: agents dels Mossos d’Esquadra treballant al lloc de l’apunyalament mortal a Montcada i Reixac. Autor: ACN. 

Comments are closed.