Foto: Adri Cuevas fent una passada. Autor: Críspulo Díaz.

El Sabadell debutarà davant l’Ascó a Copa Catalunya

El conjunt arlequinat ja coneix qui serà el seu primer rival de la Copa Catalunya d’aquest any. L’Ascó, de Primera Catalana, rebrà l’equip d’Antonio Hidalgo el cap de setmana del 3 i 4 d’agost, amb data i hora encara per confirmar. En cas de passar la primera ronda, el Centre d’Esports s’enfrontaria al guanyador del San Cristóbal-Santfeliuenc.

Primer partit confirmat de la temporada 2019/20. L’Ascó, que tot just ha patit el descens de Tercera Divisió a Primera Catalana, serà la primera pedra del camí a Copa Catalunya. L’última participació del Sabadell a la competició catalana va saldar-se amb una derrota a la primera ronda de la passada edició contra la Fundació Esportiva Grama.

Està previst que l’equip comenci la pretemporada el pròxim dilluns 15 de juliol i que disputi el seu primer amistós el cap de setmana següent. D’altra banda, en la parcel·la esportiva, està pendent la renovació d’Ángel Martínez, que podria haver estat avui mateix a la Nova Creu Alta. Sembla que el seu futur, que podria passar de nou per la Nova Creu Alta, es podria conèixer entre aquesta tarda i demà.

Foto: Adri Cuevas durant el darrer partit del Sabadell a la Copa. Autor: Críspulo Díaz.

Comments are closed.