Foto: Manu Lanzarote celebrant el primer gol. Autor: C. Díaz.

El Sabadell es consolida en llocs de ‘playoff’ superant l’Espanyol B (3-1)

Disnova patrocina aquesta crònica.
Disnova patrocina aquesta crònica.

El Centre d’Esports ha aconseguit un nou triomf en la visita del RCD Espanyol B a la Nova Creu Alta. L’equip d’Antonio Hidalgo s’ha emportat tres punts amb un gol de Manu Lanza de penal i un doblet d’Adri Cuevas. El filial espanyolista s’ha vist superat per un Sabadell que passa pel seu millor moment. Les 3.638 ànimes que s’han apropat a l’estadi aquesta tarda han viscut el millor partit de la temporada a casa.

El conjunt de Jose Aurelio Gay ho tenia clar. Ha volgut tenir la pilota des del primer minut, però s’han trobat amb els arlequinats, que ho han intentat evitar amb una pressió alta que ha funcionat. El Sabadell ha gaudit de bones ocasions durant la primera meitat. Boniquet ha protagonitzat la primera amb un remat des del punt de penal que ha marxat alt.

El partit s’ha posat de cara pels d’Antonio Hidalgo en el minut 26, quan Néstor Querol ha provocat un penal en una jugada que tot l’estadi donava per perduda al límit de la línia de fons. Manu Lanzarote ha estat l’encarregat d’executar i convertir-lo en el primer gol de la tarda. El RCD Espanyol ‘B’ ha tingut una oportunitat clara de gol de camí al descans, però un defensa local ha evitat la igualada desviant l’intent de Soni.

Tot seguit, Néstor Querol ha gaudit d’una ocasió claríssima. El davanter del Centre d’Esports, però, s’ha topat amb una gran intervenció d’Adrián, que ha rebutjat la pilota a córner. Un minut abans de marxar a vestidors, l’enfrontament s’ha posat encara més de cara quan l’àrbitre ha expulsat Iago Indias per fer una falta sobre Querol quan ja encarava la porteria rival.

Atac rere atac

El filial de l’Espanyol s’ha vist obligat a fer un canvi al descans després de l’expulsió de Iago Indias. Jose Aurelio Gay ha retirat l’amonestat Marc Manchón i ha donat entrada a Tugarinov. El segon temps ha estat una sèrie de constants atacs del Sabadell. Els blaus, totalment superats, han defensat com han pogut cada arribada dels arlequinats.




El conjunt d’Antonio Hidalgo no ho ha tingut gens fàcil. Tot i les nombroses penetracions a l’àrea rival, amb un Aitor Pascual insistent per la banda dreta, ha costat sentenciar el matx. No ha estat fins al minut 69 quan el Centre d’Esports ha fet el segon. Adri Cuevas s’ha trobat una assistència dins l’àrea, s’ha girat i ha creuat l’esfèric per enviar-lo al fons de la xarxa i fer el segon gol de la tarda.

Un patiment innecessari

Quan tot semblava controlat, a falta de set minuts pel xiulet final, Moha ha retallat distàncies amb un xut llunyà i l’ajuda d’Ian Mackay, que en aquesta ocasió ha fallat per primer cop en tota la temporada. El filial espanyolista ha reaccionat i ha pressionat un Sabadell que ha patit. Una tradició a la Nova Creu Alta… Enmig del patiment, Adri Cuevas ha reaparegut per dissipar qualsevol opció rival i ha fet el tercer amb una bona centrada de Boniquet.

Al final, nova victòria arlequinada que situa el Centre d’Esports tercer amb 18 punts, igualat amb l’Andorra just per sobre. El conjunt d’Antonio Hidalgo dormirà per segona setmana consecutiva en playoff abans de visitar el FC Barcelona ‘B’ en uns dies. El club passa per un dels millors moments de la seva història recent. Que duri.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Mackay, Aleix Coch (Pajarero, 79′), Grego, Pedro Capó, Aitor Pascual, Josu Ozkoidi, Ángel (Alberto Leira, 70′), Adri Cuevas, Boniquet, Manu Lanzarote (Aarón Rey, 70′) i Néstor Querol.
RCD Espanyol ‘B’: Adrián, Carlos Soria, Nil Jiménez, Iago Indias, Ignacio González, Marc Manchón (Tugarinov, 45′), Damià Sabater, Moha, Kevin Soni (Iván Gil, 75′), Ferran Jutglà (Nico, 57′) i Max Marcet.
Gols: 1-0, 27′, Manu Lanzarote; 2-0, 69′, Adri Cuevas; 2-1, 83′, Moha; 3-1, 90′, Adri Cuevas.
Àrbitre: Miguel García Aceña (valencià). Ha amonestat els locals Adri Cuevas, Ángel i Néstor Querol. I els visitants Marc Manchón, Kevin Soni i Carlos Soria. Ha expulsat el visitant Iago Indias amb vermella directa.
Estadi: Nova Creu Alta. 3.638 espectadors.

Foto: Manu Lanzarote celebrant el primer gol. Autor: C. Díaz.

Comments are closed.