Torre-romeu, més a prop de tenir un balcó sobre el riu Ripoll al carrer Onyar

La Junta de Govern ha adjudicat aquest dilluns els treballs per urbanitzar el carrer de l’Onyar, al barri de Torre-romeu. L’objectiu és configurar un passeig amb arbres que faci de balcó, o de mirador, sobre el riu Ripoll. Costarà prop de 800.000 euros i les obres es faran al llarg de l’any vinent. 

La previsió municipal és que els treballs comencin durant el primer trimestre de l’any vinent, és a dir, abans que arribi la primavera. L’obra civil (paviments, serveis…) té un calendari d’obres de set mesos i per tant hauria d’acabar durant la tardor del 2020. El preu de les obres serà d’uns 700.000 euros. A banda es destinaran poc més de 80.000 euros a jardineria i mobiliari. Aquí les obres duraran més, sobretot per la jardineria, fins un total de 16 mesos i per tant s’allargaran fins l’estiu de l’any 2021.




El projecte preveu que tot el carrer de l’Onyar estigui pavimentat a un sol nivell, amb arbres i parterres en alineació. El futur carrer de l’Onyar tindrà funcions de balcó sobre el riu Ripoll. Cal recordar que es tracta del carrer que transita per sobre del mur de Torre-romeu que es va esfondrar parcialment fa uns anys i es va haver de rehabilitar.

Foto portada: el carrer de l’Onyar, a principis d’aquest any. Autor: M.Tornel.

Comments are closed.