L’Ajuntament obre les inscripcions per optar a formació amb un contracte posterior

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb 24 empreses dels sectors de la restauració i les instal·lacions per oferir formacions i un posterior contracte laboral de nou mesos. Aquesta iniciativa anirà destinada a persones que es troben en atur i en situació de risc i exclusió laboral. El projecte ha estat acceptat per la Junta de Govern que hi destinarà gairebé 456 mil euros

Aquest acord es tracta d’una prova pilot que empara el nou Programa APP assistit pel Servei d’Ocupació de Catalunya. El projecte, que segueix el model de la Formació Professional Dual, va destinat inicialment a 30 persones que es troben actualment en atur i que mai han rebut formació en cap àmbit. Aquestes 30 persones seran escollides en funció de la seva situació personal.

L’objectiu és formar als participants com a ajudants de cambrer i ajudants d’instal·lador. Seguidament se’ls contractarà durant nou mesos en alguna d’aquestes 24 empreses. Aquest contracte anirà des del 2 de març fins al 30 de novembre d’aquest mateix any. El treballador i treballadora rebrà una retribució de 1.050 euros al mes.

D’altra banda, els participants obtindran un títol oficial d’Operacions bàsiques de restaurant i bar i d’Operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electròniques i de comunicacions en edificis.

Per tal de poder accedir a aquesta formació i posteriors contractes, totes aquelles persones que estiguin interessades hauran de dirigir-se a l’edifici Vapor Llonch, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. També, poden enviar un missatge a sabadelltreball@ajsabadell.cat o a sabadelltreball.cat.

Foto portada: Eloi Cortés i Montse González, aquest dilluns. Autor: David B.

Comments are closed.