Dia Internacional dels Museus… amb un concurs telemàtic

L’actual pandèmia de Covid-19 que obliga a mantenir les seus dels museus tancades ha dut a les entitats participants a posposar al mes de novembre la proposta inicial prevista al carrer i a celebrar-lo ara amb una activitat a través d’Internet.

Per novè any consecutiu els museus de Sabadell s’uneixen a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es duu a terme anualment el 18 de maig. A partir d’aquest dimarts i fins les 12 de la nit del 18 de maig, tothom podrà participar en el concurs DIM #Sabadell sobre els diferents museus i espais participants que són: l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell, el Museu d’Història de Sabadell, el Museu d’Art de Sabadell, el Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i aquest any se suma a la iniciativa el Museu de la Vida al Camp (masia de Can Deu) a l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell.

El Quizz DIM #Sabadell consistirà en un concurs de preguntes i respostes a través de la plataforma Kahoot. Com cada any cada un dels museus participants presentaran la seva Joia del Museu: una peça singular de la seva col·lecció. Enguany, les joies no s’exhibiran físicament als museus sinó que es podran descobrir a través del quizz i les xarxes socials.

Foto portada: Museu d’Història de Sabadell. Autor: David B.

Comments are closed.