Ajornat el debut del CN Sabadell a la lliga per un cas de Covid al CN Barcelona

Després del gran èxit del waterpolo sabadellenc a les Supercopes, femenina i masculina, aquest dissabte s’inicia la Lliga Nacional amb un nou format en el qual els sortejos han afavorit d’entrada a l’Astralpool Sabadell. Però hi ha novetats d’última hora: s’ha ajornat el partit masculí de waterpolo per Covid.

El partit de waterpolo de Lliga Nacional que obria la temporada entre l’Astralpool i L´Echeyde canari ha quedat ajornat davant la comunicació de que el jugador del CN Barcelona Joel Esteller va donar positiu per Covid. Esteller va jugar contra el CN Sabadell a la final de la Supercopa el passat diumenge. Es desconeix ara la data en que es jugarà aquest partit inicial.

 

En la categoria masculina després del triomf davant el CNB, però el encara més important fet que els vallesans eliminessin a l’Atlètic Barceloneta, el tòtem del waterpolo espanyol, l’equip que prepara Quim Colet havia de jugar amb els canaris del Echeyde dirigits per Albert Español, que a més estarà com a jugador de camp. Una fórmula que no convenç, però que pot ser efectiva per a ells. A l’Astralpool Sabadell les incorporacions de Bernat Sanahuja, procedent del Terrassa, el serbi Nemanja Ubovic, i Lluc Bertran, han servit per compensar les baixes de Cabanas (Victor) Carrillo, Martino, Farmer i Avramovic.

L’equip femení debuta el 24 d’octubre

L’equip femení amb el mal gust de com va concloure la passada lliga pel tema del Covid, però recompensada per el seu espectacular triomf a la Supercopa s´enfronta a Can Llong amb les recentment ascendides del Leioa. Han estat enquadrades en el grup B d’aquesta fase inicial.

És evident que les jugadores basques centren en mantenir-se en la màxima categoria el seu objectiu, i el mateix Jon Lopez, el seu entrenador, és conscient que debuten a la màxima categoria del waterpolo espanyol davant d’una formació de nivell continental. Les sabadellenques amb la incorporació de Sabrina Van der Sloot procedent de l’Utrech holandès, la vàlua es va exhibir a la Supercopa, Maartje Keuning del ZV de Zann, i Irene Gonzalez del Mataró configuren un equip potent i amb molta classe. Això si, han tingut baixes importants Barzon, Sohi, Eggens, Farre, Prados i Rion, però per als esquemes de joc de David Palma, el “nou equip”, serà determinant a la lliga espanyola i a Europa.

Comments are closed.