Foto portada: treballadors municipals, votant a la sala de plens, aquest matí. Autor: J.d.A.

CC.OO guanya les eleccions sindicals a l’Ajuntament; pas endavant del SPL-CME

El sindicat Comissions Obreres ha guanyat les eleccions sindicals a l’ajuntament de Sabadell, que s’han celebrat aquest dimecres. CC.OO tindrà 12 delegats, com fins ara, però amplia el seu avantatge respecte la resta de centrals. Els comicis deixen un fort avenç del Sindicat de Policia Local – Cos de Mossos d’Esquadra, que passa de dos a cinc representants, i retrocessos a la UGT (en perd dos) i a la COS, que en perd un.

La sala de plens de l’Ajuntament s’ha convertit aquest dimecres en l’epicentre de les eleccions sindicals a l’ajuntament de Sabadell, com també Can Marcet, on han pogut participar-hi els 1.700 treballadors de la corporació municipal fins a les sis de la tarda.

El recompte deixa la victòria de Comissions Obreres, amb 12 delegats, els mateixos que tenien fins ara. La UGT queda com la segona força, amb vuit delegats, perdent-ne dos. La COS, que va irrompre l’any 2019 per primer cop, passarà de vuit a set representants, deixant-se un. Finalment el Sindicat de Policia Local – Cos de Mossos d’Esquadra (SPL-CME) avança amb força i passa de dos representants a cinc.

Dels 32 delegats totals, 23 surten del personal funcionari i 9 del personal laboral. CC.OO marca la diferència especialment pel que fa al personal laboral, on han obtingut una gran distància: cinc delegats per dos de la UGT, un de la COS i un del SPL-CME. Pel que fa al personal funcionari, hi ha hagut molta més igualtat. Set representants per a CC.OO, sis per a la UGT, sis per a la COS i quatre per al SPL-CME.

Foto portada: treballadors municipals, votant a la sala de plens, aquest matí. Autor: J.d.A.

FES-TE SUBSCRIPTOR!

Si t’agrada iSabadell, ajuda’ns a créixer i fes-te SUBSCRIPTOR. A més, tindràs avantatges exclusius.

Consulta AQUÍ els avantatges i FES-TE SUBSCRIPTOR ARA, AQUÍ.

Comments are closed.