Afectacions a plaça d'Espanya

La plaça d’Espanya tal com ha de ser

  • Es tanca al trànsit la part de la rotonda més propera a Ca n’Oriac.

  • L’ajuntament demana a la Generalitat que tapi els forats.

Inmersa en les obres per fer una nova estació de Renfe, una de FGC i un intercanviador amb la futura estació de FGC i amb un llarg calendari encara per davant, l’entorn de la plaça d’Espanya va agafant la forma que ha de tenir quan acabin els treballs. Des d’aquest divendres, la configuració del trànsit és gairebé la definitiva.

Segons informa el consistori, la distribució que s’inicia aquest divendres en quant a la circulació de vehicles per la plaça d’Espanya ja és la definitiva. Quan acabin les obres del Metro, es mantindrà així, amb petits canvis en algunes rotondes.

Durant més de dos anys ha estat tancat el trànsit la part sud-oest, la part de la rotonda situada a l’esquerra pujant per l’avinguda Josep Tarradellas. En l’últim mes, en canvi, s’ha obert aquesta zona i l’avinguda Josep Tarradellas, tancant la part sud-est, situada a la dreta pujant per Tarradellas. En aquest temps, s’ha reposat el paviment i configurat la nova vialitat.

A partir d’aquest divendres, queda tancat al pas de vehicles la part nord-oest, pel sector més proper al barri de Ca n’Oriac. Així es va decidir, diu el consistori, durant el procés participatiu que va definir la configuració de la plaça. Així es millora l’enllaç de l’àmbit interior de la plaça amb els edificis del voltant.

El consistori ha demanat a la Generalitat que fins que comencin de nou les obres, aturades des de fa dos mesos, es tapi el forat que hi ha a la zona. En un futur, ha de ser un accés a l’estació de tren i a l’aparcament de vehicles.

Comments are closed.