Concentració silenciosa

Unes 150 persones es concentren en silenci contra la independència a Ca n’Oriac

Unes 150 persones s’han congregat aquest dimecres a la tarda a la plaça del Pi de Ca n’Oriac per mostrar la seva repulsa a una possible independència de Catalunya.

La concentració, que s’ha convocat de forma anònima, ha comptat amb l’assistència de veïns que s’han assabentat de l’acció en contra del sobiranisme pels cartells trobats als carrers del nord de la ciutat, el parc de Catalunya, i el boca a boca, segons han assegurat alguns dels assistents.

Un dels veïns ha manifestat que volen que el govern i la ciutadania en general sapiguen que hi ha molta gent que no està d’acord en la deriva independentista que s’està prenent darrerament. Manuel Sánchez, veí de la Concòrdia, ha manifestat a iSabadell que “la plaça hauria d’estar plena a vessar però que la gent prefereix quedar-se al sofà de casa”. Els concentrats al mig de la plaça del Pi han desplegat cartells on han demanat el vot de tots els ciutadans el proper 27S sota el lema ‘Independència No, Catalunya Sí’.

A part dels veïns, a la concentració silenciosa hi ha participat primer secretari i regidor del PSC de Sabadell, Cristian Sánchez, i l’exregidora del Partit Popular, Cuca Santos.

Foto portada: veïns concentrats a la plaça del Pi a Ca n’Oriach. Autor: David B.

2 Comments