iaioflautes

Els iaioflautes denuncien els problemes de la sanitat al Consell del Taulí

Una cinquantena de iaioflautes s’han dirigit aquest dimecres a l’edifici de La Salut per traslladar els problemes de la sanitat pública als membres del Consell de Govern del Parc Taulí.

El portaveu dels iaioflautes, Joaquín Heredia, ha manifestat que “tot i que hem fet moltes accions al Taulí, avui hem volgut traslladar al nou consell com veiem la ciutadania els temes de la sanitat”.

Els iaioflautes han xiulat i han cridat proclames com “Juli, Vidal, amb nosaltres a lluitar”, en el passadís de la Sala de Juntes on anava a iniciar-se el Consell de Govern. Abans de començar el Consell, el director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, han rebut als iaioflautes, que a continuació els han llegit un manifest on han denunciat “el col·lapse de les urgències, les interminables llistes d’espera i un empitjorament de la qualitat en la sanitat”.

En el comunicat que han lliurat al Consell de Govern del Parc Taulí, els exigeixen que “obrin els llits tancats al Taulí, que portin els recursos humans necessaris per a la bona atenció als usuaris i que facin la sanitat pública i de qualitat”. Tot i les queixes envers la sanitat, els iaioflautes han destacat la “gran professionalitat dels equips mèdics que treballen a l’hospital”.

Foto portada: Joan Martí i Juli Fernàndez atenet als ioaioflautes. Autor: David B.

Comments are closed.