V Cursa del rodal

La sisena edició de la Cursa del Rodal obre les Gálvez Sabadell Run Series 2017 

Diumenge a partir de les 10 del matí amb sortida i arribada en les pistes municipals d’atletisme Josep Molins es donarà el tret de sortida a la sisena edició de la cursa del Rodal de Sabadell, prova inaugural de les Galvez Sabadell Run Series 2017.

El circuit que englobava bona part de les carreres que es celebren  a la nostra ciutat, sota una organització conjunta de la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell. El punt fort de la cursa del Rodal és sense cap lloc a dubtes el seu espectacular recorregut  al llarg dels seus 15.300 metres que discorren pel Parc fluvial del riu Ripoll, incloent 5.000 metres per la zona del bosc de Togores, és precisament en aquest enclavament on els atletes hauran d’afrontar el terreny més exigent ja que s’inclouen els trams amb fortes pujades i baixades.

Gran presència d’atletes sabadellencs

Dels prop de 400 atletes inscrits destaca la gran quantitat de corredors pertanyents a la nostra ciutat, amb esment especial per al Club Natació Sabadell que ha inscrit a 65 dels seus socis i sòcies, amb un potent equip femení liderat per Neus Vidal i Samantha Miquel, juntament amb Elisabet Martí, Esther Domingo, Susana Ruiz, Sete Cano, Anna Roca, Barbara Puyo, Anna OrtizClara Gabriel.

A l’apartat masculí destaca el guanyador de la cursa de l’any passat Enric Basallote (CNS), la Joventut Atletica Sabadell també estarà representada amb els seus millors fondistes així com els atletes de la secció de curses de muntanya de la UES , sense oblidar a molts sabadellencs que competiran a títol individual.

Text: AVN

Foto portada: l’edició de l’any passat. Autor: cedida. 

Comments are closed.