Foto: RFEN.

El CN Sabadell a la final contra el Terrassa

El CN Sabadell Astralpool s’ha imposat al CN Sant Andreu en la primera ronda de semifinals per 8-10 en un partit altament disputat en què les deixebles de David Palma van portar sempre la davantera.

No obstant això en el tercer quart el Sant Andreu va arribar a l’empat, que, si no era preocupant pel marge de partit que encara quedava, sí ho podia ser per la reacció que poguessin tenir tants les sabadellenques com les andreuencs, amb Maria Elena Sánchez, jugadora cedida pel CN ​​Sabadell sota els pals de l’equip rival.

Però el CN ​​Sabadell Astralpool va reconduir molt bé el partit, ple d’emoció fins als seus últims compassos, i en opinió dels aficionats, autèntica final avançada dela Copa de la Reina, amb permís del nivell de joc que pugui presentar demà el CN Terrassa, que s’ha imposat a l’amfitrió Mediterrani per 9-8.

FITXA TÈCNICA

Parcials: 1-3, 2-3, 4-2
CN Sant Andreu: Sánchez, Williams (1), Castellà, Guiralt, Morell, Ariño (1), Jackovich, Sleeking (1), López, Dalmases, Crespi (1), Aznar (2) i Nieto.
Astralpool CN Sabadell: Ester, M. Ortiz, Espar (1), B. Ortiz (2), G. Farré, Leitón (2), Cordobés (1), García, Penya, Neushul (1), Domènech, Forca (2 ) i A. Farré.

Comments are closed.