Foto portada: bloc de pisos al barri d'Espronceda, aquest dimecres. Autor: David B.

13 intoxicats en un incendi a Espronceda

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 06:46 hores d’aquest diumenge, per un incendi en un pis del número 4 del passatge Espronceda de Sabadell, posterior al Passeig Espronceda i conegut a la zona com ‘Las viseras’.

Els bombers han desplaçat un total de nou dotacions al lloc dels fets. Han localitzat l’incendi en una habitació d’un habitatge del segon pis en un edifici de cinc plantes d’alçada i amb dos habitatges per planta. Com a mesura preventiva s’han desallotjat diversos veïns i a d’altres se’ls ha demanat que es quedessin confinats a l’interior dels pisos.

L’incendi ha cremat totalment l’habitació i ha deixat la resta del pis afectat pel fum i la temperatura. A les 07:11 hores el foc s’ha donat per controlat i els bombers, un cop apagat el foc, han procedit a inspeccionar i ventilar la resta de pisos. L’arquitecte municipal s’ha desplaçat al lloc dels fets per tal de valorar els danys estructurals a l’edifici.

Un total de 13 persones han estat traslladades pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat sis ambulàncies i han comptat amb el suport de l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat. Set intoxicats lleus han estat evacuats al Parc Taulí de Sabadell i sis intoxicats lleus han estat evacuats a l’Hospital de Terrassa.

Fins al lloc també s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local. A hores d’ara el foc ja està totalment extingit.