Foto portada: una de les pintades. Autor: CSA L'Obrera via Twitter.

Apareixen pintades feixistes al Centre Social Alliberat l’Obrera

Pintades ultres al Centre Social Allibertat l’Obrera de Sabadell. Aquest matí aquest espai ocupat de l’Eixample ha aparegut amb pintades amb motius racistes i nazis a les seves parets.

Ni islam ni rojos‘. ‘Refugees not welcome’. ‘Maricones’. ‘Casa putas‘. Amb aquestes paraules via pintada o enganxina, s’han llevat aquest matí les parets del Centre Social Alliberat l’Obrera, al barri de l’Eixample, en concret, a l’avinguda de Barberà. També hi ha adhesius d’esvàstiques amb la signatura de ‘Skinheads Sabadell’.

httpss://twitter.com/l_obrera/status/714052988193607680

El perfil del CSA L’Obrera a Twitter ha donat a conèixer els fets, que han estat condemnats de moment per la Crida per Sabadell, la CUP Sabadell o entitats com el Casal Can Capablanca.

CSA L’Obrera

El local de l’avinguda de Barberà va ser ocupat el passat 1 de maig, després de la manifestació pel Dia Internacional del Treball (més info: ‘Col·lectius d’esquerres creen un centre social‘). Havia estat buit en els darrers anys. L’últim ús que va tenir va ser de concessionari de cotxes. En aquests mesos, els gestors de l’espai han fet diversos tipus d’activitats i acondicionaments: des d’un espai de criança fins a un gimnàs popular per a la pràctica esportiva. Entitats socials i polítiques d’esquerres han realitzat dins de les seves parets assemblees i trobades informatives.

Foto portada: una de les pintades. Autor: CSA L’Obrera via Twitter.