Foto portada: sanitaris i policia, amb el camió buit d'escombraries, al carrer Duran i Sors. Autor: @deosringas via Twitter.

Atrapat en un camió d’escombraries

Un home ha quedat atrapat aquest dimecres a la nit en un camió d’escombraries. Segons diverses fonts, es tracta d’un home d’uns 35 anys que dormia en estat d’embriaguesa dins un contenidor de resta al carrer Duran i Sors (Centre), quan el camió de recollida de residus ha passat a buidar el camió dins la seva ruta habitual.

L’home, d’uns 35 anys, ha caigut dins del contenidor, i ha començat a cridar i fer alguns cops. Per sort, una veïna que passava pel carrer ha vist l’home caure i ha escoltat cops, avisant el conductor, que ha aturat la marxa al moment, sense haver compactat les deixalles al camió. Un cop ha verificat que els crits provenien d’una persona, s’ha avisat a l’empresa, la Policia Municipal i els Bombers.

El vehicle ha hagut de descarregar les bosses d’escombraries al mig del carrer fins que s’ha trobat l’home que havia quedat atrapat a dins. Estava intacte i només s’ha fet un tall lleu. Personal sanitari li ha fet les primeres cures, i l’han portat a l’hospital Parc Taulí per deixar-lo en observació unes hores.

Així ha quedat el carrer. Autor: Policia Municipal / cedida.
Així ha quedat el carrer. Autor: Policia Municipal / cedida.

Els fets han succeït pels volts de les 23 hores. S’ha hagut de tallar el trànsit durant una hora i mitja, per poder abocar les deixalles i després netejar-les. Han intervingut una ambulància, una dotació de Bombers i una unitat de Policia Municipal.

Foto portada: sanitaris i policia, amb el camió buit d’escombraries, al carrer Duran i Sors. Autor: @deosringas via Twitter.