Foto portada: un helicòpter remullant la zona. Autor: J.d.A.

Cremen 5.000 metres d’horts i matolls a Can Llong

Un incendi iniciat per raons encara desconegudes ha cremat aquest divendres al migdia fins a 5.000 metres quadrats, mitja hectàrea, d’horts i matolls a Can Llong. El foc s’ha iniciat ben a prop de la zona habitada al barri, entre el Punt Blau 3, les escoles Virolet i Mas Boadella i la Ronda Oest. Hidroavions, helicòpters i Bombers l’han controlat. A l’hora d’escriure aquesta informació, el foc encara no s’ha extingit del tot.

Excepte sorpresa de darrera hora, no hi ha cap ferit en aquest incendi iniciat aquest divendres a primera hora de la tarda, per causes encara desconegudes. El foc ha cremat uns 5.000 metres quadrats al barri de Can Llong, en un barranc ben a prop de la Ronda d’Europa i just davant el Punt Blau 3 i el camp de futbol de la zona. Les flames s’han propagat, amb altes temperatures, limitant amb la Ronda Oest, però a prop de la zona habitada, on estan les escoles Mas Boadella i Virolet.

Diverses unitats de Bombers, de terra estant i amb el suport de dos hidroavions i diversos helicòpters, han controlat el foc. En total, cinc vehicles terrestres i cinc mitjans aeris per controlar les flames, sorgides en uns horts que han anat estenent-se sense control en els darrers anys a la zona. Membres de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra han completat el dispositiu, tallant al trànsit alguns carrers. Diversos curiosos han seguit les tasques de control de l’incendi, que a l’hora de publicar-se aquesta informació estava totalment controlat, malgrat que no extingit, ja que seguien les tasques de remull tant per terra com per aire.

Foto portada: un helicòpter remullant la zona. Autor: J.d.A.