Cruïlla Ctra Terrassa - Passeig Can Feu

Demanen solucions a l’asfalt de la cruïlla entre la carretera de Terrassa i el passeig de Can Feu

El Partit Popular demana a l’Ajuntament que prengui mesures per solucionar l’històric desnivell de l’asfalt de la cruïlla entre el Passeig de Can Feu i la carretera de Terrassa. El consideren un perill per la seguretat viària.

Els conservadors creuen que l’estat de l’asfalt provoca també avaries, ja que en molts casos les parts més baixes del vehicle acaben xocant amb el ferm. A més, hi ha conductors que giren de forma brusca per esquivar el sot i en alguns casos hi ha hagut accidents. El portaveu popular, Esteban Gesa, sosté que “la situació s’ha intentat solucionar en vàries ocasions anivellant el paviment” però que la “irregularitat al ferm reapareix sistemàticament”.

De fet, el Passeig de Can Feu s’ha convertit en un important pol d’atracció de vehicles des del tancament per obres de la Rambla d’Ibèria. A dia d’avui és un dels principals accessos des de Sabadell a la C-58. “Trobem de suma necessitat que es faci un diagnòstic d’arrel per tal de buscar una solució definitiva a una problemàtica que afecta a molts conductors sabadellencs diàriament”, finalitza el regidor.

Foto portada: Cruïlla carretera Terrassa amb Passeig Can Feu. Autor: David B.