Carrer Montllor i Pujal. Autor: David B.

El carrer Montllor i Pujal, a la Creu Alta, només per a vianants

Des de principis de mes el carrer Montllor i Pujal del barri de la Creu Alta ha quedat tallat al pas de vehicles per convertir-se en un dels nous carrers per a vianants de la ciutat.

El carrer Montllor i Pujal, que ha estat durant molts mesos en obres, des de principis del mes d’agost ha quedat tallat definitivament al trànsit per passar a ser un carrer d’ús exclusiu pels vianants.

Aquest és un pas més en la política del consistori de ‘pacificar’ carrers. Fins ara ha dut a terme en el passat mes de juliol la unió de les places Mestre Planas i de Montserrat Roig del barri de l’Eixample, tallant el pas de vehicles al carrer de Calvet d’Estrella, que dividia aquesta plaça (més info: ‘Les places del Mestre Planas i de Montserrat Roig, a l’Eixample, queden unides’).

En els darrers dies també s’han fet diverses intervencions de ‘pacificació’ al barri de Gràcia, al voltant de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). En aquesta mateixa línia l’Ajuntament té previst fer una sèrie d’actuacions en la mobilitat del Centre en els propers mesos (més info: ‘La Rambla i la Via Massagué, només per a bus i taxi en sis mesos’).

Foto portada: el carrer Montllor i Pujal, fa uns dies. Autor: David B.