Gimnas avinguda Barberà. Autor: David B.

El primer gimnàs 24 hores de Sabadell obrirà en breu

La segona quinzena de setembre s’inaugurarà el primer gimnàs 24 hores de Sabadell. La franquícia americana Anytime Fitness obrirà un gimnàs de 850 metres quadrats a l’avinguda de Barberà número 23, al qual es podrà accedir a qualsevol hora del dia qualsevol dia de la setmana.

Els usuaris tindran un tractament personal perquè els entrenadors els oferiran un programa específic a cadascú. Segons un dels manàgers del gimnàs Anytime Fitness, Ferran Cabané, és important oferir aquest assessorament personal perquè no tothom es pot permetre un entrenador personal. En horari comercial hi haurà monitors i durant la nit els usuaris podran accedir igualment, encara que no hi hagi instructors.

Segons Cabané, hi haurà un sistema de seguretat que els permetrà controlar l’entrada i conèixer les fraudulentes. “Els usuaris tenen un clau d’accés i el sistema de seguretat detecta si entra més d’una persona, per exemple”, ha puntualitzat Cabané.

Instal·lacions arreu del món

La franquícia americana Anytime Fitness ja compta amb instal·lacions arreu d’Espanya, especialment a Catalunya, amb un total de 28 a la província catalana i fins a un total de 44 a l’estat Espanyol. Els Estats Units, país de la franquícia, té més de 3.000 instal·lacions, però també hi ha a França, al Regne Unit i a l’Índia entre d’altres.

Foto portada: vista exterior del gimnàs Autor: David B.