PSC

El PSC demana una pla de xoc de seguretat a la zona sud

El grup municipal del PSC ha traslladat la seva preocupació per la inseguretat existent a la zona sud de la ciutat, en especial al barri d’Espronceda i Campoamor. Les entitats veïnals d’ambdós barris estan veient que la situació és cada cop més greu a causa de les baralles, venda i consum d’estupefaents i locals sense llicències i que no compleixen les condicions de salubritat.

Segon el portaveu del grup municipal del PSC, Josep Ayuso, “aquesta situació genera inseguretat i malestar al barri”. Assegura Ayuso que les entitats veïnals han volgut traslladar les seves queixes al govern municipal en diferents ocasions i que no han trobat la receptivitat. De la mateixa manera que no l’han trobat en els responsables de la policia.

Mesures urgents per solucionar els problemes

Davant aquesta situació, el PSC Sabadell ho denuncia públicament i creu necessari que es posi en marxa un pla de xoc per millorar la seguretat. “Es podria millorar la seguretat amb eines pròpies de l’ajuntament”, assegura Ayuso. Algunes de les mesures serien més presència policial en els llocs calents, inspeccions als locals i comerços de la zona per veure si compleixen les condicions i contacte entre les entitats veïnals i el Govern per donar solucions. Consideren imprescindible que l’Ajuntament rebi les demandes veïnals per solucionar els problemes.

Els socialistes asseguren que van parlar amb el Sindicat de la policia per conèixer com veien la situació i van confirmar que la ciutat necessitaria 50 agents més a la ciutat. Tot això fa, segons el PSC, que hi hagi mancances en la seguretat de la ciutat.

Foto portada: Cristian Sánchez, el portaveu municipal del PSC, Josep Ayuso, i el primer secretari i diputat, Pol Gibert, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.