Lliurament de pisos a Arrahona Merinals

Es lliuren 45 pisos de protecció oficial a Sabadell

  • Es lliuren 45 pisos protegits, dins del pla de remodelació del barri Arrahona.

  • Els veïns s’han queixat pel retard en les obres, però es mostraven satisfets amb el resultat.

Dins del llarg procés de remodelació del barri d’Arrahona-Merinals, s’han entregat 45 pisos de protecció oficial. Aquests pisos formen part dels 600 pisos que s’han de substituir en el projecte de remodelació del barri i dels que ja se n’ha remodelat 447. Tot i que encara queden 126 per construir.

Dimarts 17 de juliol, al centre cívic del Barri es van lliurar les tan esperades claus dels nous habitatges, Uns habitatges equipats amb totes les necessitats d’un habitatge digne, amb ascensor, calefacció, entre d’altres comoditats.

LLiurament pisos de protecció oficial
Moment del lliurament dels pisos. Foto: David B

A l’acte hi va assistir el secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, el Delegat del Govern de la Generalitat, Salvador Jorba i la Regidora de Serveis Socials, Marta Farrés. Tots ells van coincidir que s’havia fet una bona feina de reconstrucció dels habitatges i una millora molt important del barri, guanyant totes els veïns en general qualitat de vida. Encara queda enderrocar els antics edificis, que segons han afirmat es farà en un breu espai de temps, i queda la construcció de les ultimes fases de cinc edificis. Els veïns han agraït a l’associació de veïns la tasca realitzada per que aquesta remodelació segueixi endavant, tot i els problemes que es deriven de la situació econòmica actual.