Foto portada: inauguració del supermercat, aquest dimecres. Autor: cedida.

Esclat inaugura el seu primer supermercat a Sabadell

El supermercat Esclat situat al barri d’Hostafrancs de Sabadell obre aquest dijous les seves portes. La botiga té 2.500 metres qudrats de superfícia i, segons l’empresa, és el supermercat més gran de Sabadell. Ha suposat un cost de 7,7 milions.

Com a particularitat, s’hi inclou la preservació de la part de l’antiga fàbrica Llagostera-Sampere. Per exemple, la xemeneia, que a més s’ha integrat a la botiga. S’han preservat les tres naus principals de la fàbrica, amb les bigues originals i el cablejat elèctric de l’època. També s’ha mantingut un pou. S’ha passat d’una antiga fàbrica abandonada al barri d’Hostafrancs a un centre comercial. Les obres s’han fet en sis mesos.

La botiga, amb entrada al número 42 del carrer Margenat, té 2.500 metres quadrats de superfície comercial, i es venen unes 18.000 referències. Hi treballen unes 85 persones, segons fonts de l’empresa, de les quals 69 tenen contracte indefinit.

El supermercat obrirà de dilluns a dissabte entre les 9 i les 21.30 hores. Es completa amb un aparcament de 140 places. El grup Bonpreu fa així la seva primera aposta per Sabadell. És el vuitè Esclat del Vallès Occidental.

Més info: ‘Esclat