Avda Barberà

La Generalitat denega l’autorització per instal·lar un saló de joc a l’avinguda de Barberà

La Generalitat de Catalunya ha denegat la sol·licitud que havia rebut per autoritzar la instal·lació d’un saló de joc al barri de l’Eixample i que els veïns s’havien pronunciat totalment en contra.

La petició del permís de trasllat d’un saló de joc que està en funcionament a Terrassa cap a Sabadell, concretament a l’avinguda de Barberà, 328, al barri de l’Eixample havia posat en peu de guerra als veïns de la zona (més info: ‘Els veïns de l’Eixample contra l’obertura d’una sala de jocs al barri).

En la resolució es fa constar un informe de l’ajuntament de Sabadell, que dona a conèixer que a menys de 100 metres del local proposat hi ha una parcel·la qualificada com a equipament educatiu i també equipaments sanitaris assistencials. Aquest fet, com també l’oposició veïnal que havia provocat la possible obertura d’aquest local, han induït el consistori a refusar el trasllat.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha manifestat que “el Govern municipal no té intenció de promocionar aquest tipus d’activitats lúdiques a Sabadell, per això ens felicitem de la resolució de la Generalitat, que és en bona part fruit de la resposta ciutadana”.

Foto portada: el número 328 de l’avinguda de Barberà, on s’anava a instal·lar el saló de joc. Autor: David B.