Carrer Vinhamala 61

L’Ajuntament talla d’arrel els problemes veïnals pel solar del carrer Vinhamala

L’ajuntament de Sabadell ha netejat el solar del carrer del Vinhamala donant resposta a una històrica reivindicació veïnal.

El solar que ha estat netejat està situat al carrer del Vinhamala, 61, a la Plana del Pintor. Feia anys que en l’edifici s’hi acumulava una gran quantitat de brutícia, juntament amb deixalles, vegetació i restes de plaques de fibrociment trencades i escampades a l’interior de la finca. La neteja de l’edifici ha estat una de les reivindicacions dels veïns del barri des de fa anys. (més info: ‘El que el número 61 del carrer Vinhamala amaga‘).

Els treballs han permès la neteja general de la finca i la retirada de les plaques de fibrociment trencades del pati interior. També s’ha fet una obertura a la part tapiada i s’ha instal·lat una porta metàl·lica amb pany i clau per accedir a la finca.

Després de diversos procediments perquè els anteriors propietaris i l’actual –la Sareb– fessin la neteja, des de l’Ajuntament hem aconseguit dur a terme l’execució subsidiària dels treballs per acabar amb una situació que s’arrossegava de feia anys i que provocava moltes molèsties als veïns”, ha manifestat el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Maties Serracant.

L’Ajuntament reclamarà el cost d’aquests treballs, que ascendeixen a 4.992 euros a la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària, la Sareb.

Foto portada: Aspecte del solar fa uns anys. Autor: Cedida.