L'alumnat del CEIP Miquel Carreras visita el museu d'Art de Sabadell. Font: Ajuntament

L’alumnat de l’escola Miquel Carreras s’apropa a l’art de Tàpies

Els alumnes de cinquè de primària de l’escola Miquel Carreras de Sabadell han visitat aquest divendres l’exposició dedicada a Antoni Tàpies al museu d’Art de Sabadell.

L’excursió ha estat una activitat especial de l’alumnat de cinquè de primària. Han treballat a classe la importància de l’artista català, recentment traspassat, i també de la seva obra. Els nens han visitat l’equipament cultural acompanyats d’algunes famílies.

En homenatge. Els Tàpies del museu d’Art

D’altra banda, aquest diumenge s’ha fet al museu una visita comentada a les obres de Tàpies que s’exposen al museu d’Art. Es tracta d’una escultura de bronze i dos cartells. L’escultura La Campana, exposada de forma permanent al pati (a la foto), el cartell commemoratiu del primer Congrès Internacional de La Lliga pels Drets i l’Alliberament dels Pobles i la litografia del cartell que Tàpies va fer per encàrrec del Futbol Club Barcelona per celebrar el seu centenari.

L’exposició, que es vol sumar al condol del món de l’art català arran de la mort de Tàpies, es podrà visitar fins el dia 9 d’abril, de dimarts a dissabte de 17 a 20 hores, i els diumenges i festius de 11 del matí a 2 de la tarda. El museu tancat el dilluns.