Foto portada: socorrista a la piscina de Can Marcet. Autor: @sbdesport via Twitter.

Les piscines de Can Marcet, Olímpia, Campoamor i Ca n’Oriac obren divendres

Les piscines municipals de Can Marcet, Olímpia, Ca n’Oriac i Campoamor obriran el proper divendres. Així les quatre piscines de barri s’avancen a la reobertura de La Bassa de Sant Oleguer, prevista pel proper 26 de juny, després d’unes complexes obres.

L’Ajuntament ha fet públic aquest dilluns que a finals de setmana comença la temporada d’estiu a les piscines municipals dels barris. Sabadell en té quatre: a Can Marcet, al barri de Gràcia, a Campoamor, a Ca n’Oriac i al complex Olímpia, al costat de la Nova Creu Alta. Aquestes quatre piscines van tenir l’any passat prop de 130.000 banyistes, amb un repunt del 15 per cent. Cal tenir en compte, però, que La Bassa va estar tancada tot l’estiu. La piscina amb més banyistes va ser la de Can Marcet (31.000 persones), seguida de l’Olímpia (28.000), Parc del Nord (27.000) i Campoamor (26.000).

Les piscines de Ca n’Oriac i Campoamor obriran fins el 1 de setembre. En el cas de Can Marcet i l’Olímpia l’obertura s’allargarà una mica més, fins el divendres 11 de setembre. Els recintes obren entre les 10 i les 19.30 hores de dilluns a diumenge. El quadre de preus que facilita el consistori és el següent:

Preus de les piscines municipals
Preus de les piscines municipals

Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta per accedir a la piscina. Les reserves per a grups d’altra banda, s’han de fer amb una antelació mínima de 15 dies.

Preus de la Bassa aquest 2017
Preus de la Bassa aquest 2017

La Bassa de Sant Oleguer haurà d’esperar una mica més, fins el 26 de juny. El gran complex porta tancat des de finals d’agost de l’any 2015, ja que la temporada passada no va obrir les seves portes després de detectar-se una doble avaria: per costat, filtracions d’aigua al vas de la piscina cap al subsòl i per altra banda un col·lector d’aigües residuals esquerdat.

Foto portada: socorrista a la piscina de Can Marcet. Autor: @sbdesport via Twitter.