L’estat del barri de Sant Julià preocupa el PP

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Esteban Gesa, ha explicat la seva preocupació per l’estat en què es troben algunes zones del barri de Sant Julià.

De cara a les eleccions municipals, volen trepitjar tots els barris de la ciutat i conèixer quins són els problemes que tenen i parlar amb els veïns. Aquesta setmana han visitat el barri de Sant Julià.

Segons el regidor del Partit Popular, Esteban Gesa, “volem patejar tots els carrers i barris de la ciutat per saber quines són les inquietuds dels ciutadans de la ciutat”. Després de la Festa Major de Sant Julià, el Grup Municipal del Partit Popular va quedar amb l’Associació de Veïns de Sant Julià per a què els expliques quines eren les deficiències que pateix el barri.

Els problemes que pateix el barri, segons ha afirmat el regidor Gesa, el Govern els coneix perquè així ho ha informat l’AA. VV. de Sant Julià, però que sembla que no els facin cas.

Situació preocupant

Gesa ha informat que per culpa de les obres de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya del Parc del Nord, l’asfalt de l’avinguda Francesc Trabal i el carrer d’Armand Obiols està en una situació lamentable. Els ressalts de la zona estan trencats a causa del pas dels camions i això preocupa l’Associació de Veïns perquè a prop hi ha l’Institut Joan Oliver i pot ser un perill per als joves. A més, prop de l’Institut, segons l’Associació de Veïns, caldria posar un semàfor, que reclamen des de fa deu anys, perquè hi ha molt trànsit a la zona.

Els veïns també es queixen de què el carrer Santiago està en un estat lamentable perquè està sec i tot ple de brutícia.

Està molt sec i és una responsabilitat de l’Ajuntament netejar els parterres i les zones comuns. No hi ha un manteniment”, ha afegit Gesa.

Al Passatge Mirada, on hi ha una urbanització, les arrels dels arbres han aixecat tot el carrer i ha provocat la caiguda de dues dones grans. Segons Gesa, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Maties Serracant, va estar al passeig i va informar que el Govern ja ho tenia present. Tot i així, encara esperen solucions. A més, ha afegit Gesa que al Parc del Nord, una de les fonts no funciona des de fa més de dos anys.

Esperen solucions ràpides

“La situació és lamentable. Els veïns estan farts perquè presenten queixes a l’Ajuntament i no els responen”, ha afirmat Gesa. El Grup Municipal del Partit Popular ha fet un escrit amb les queixes que han rebut dels veïns i dels problemes que ells mateixos han vist a la zona i esperen que el Govern no solament els respongui, sinó que també solucionin els problemes del barri de Sant Julià.

Foto portada: Esteban Gesa visitant el barri de Sant Julià. Autor: Cedida.