Foto portada: contenidors cremats a Antoni Forrellad. Autor: cedida.

Nova crema de contenidors

Nova crema de contenidors aquesta passada nit. En concret han cremat nou contenidors i quatre vehicles en tres punts diferents de la Creu Alta i Torreguitart.

En les darreres setmanes s’ha intensificat el fenomen, que la Policia Municipal investiga. Aquesta passada nit tot plegat ha començat pocs minuts després de les quatre de la matinada.

Els tres punts calents de la nit

Al número 116 del carrer d’Antoni Forrellad s’ha originat un incendi a un contenidor, que s’ha estès fins afectar tres contenidors de reciclatge, i un turisme que estava estacionat. A les 4.25 hores, ben a prop del punt anterior, al carrer Castellar amb la Gran Via s’ha originat un nou foc. En aquest cas ha afectat tres contenidors de reciclatge, i dos turismes que estaven estacionats. Un dels vehicles ha quedat totalment calcinat. Només 12 minuts més tard, al carrer Bujaruelo, al barri de Torreguitart, han cremat tres contenidors de reciclatge més, afectant de nou un turisme.

Entre els tres incendis, i en resum, nou contenidors cremats i quatre turismes afectats. Una dotació de Bombers i tres unitats de Policia Municipal ha treballat en els incidents. En els darrers 10 dies s’han cremat una vintena llarga de contenidors. A més, bona part d’ells s’han concentrat al barri de la Creu Alta i els seus voltants.

Foto portada: contenidors cremats a Antoni Forrellad. Autor: cedida.