Foto portada: aparcament a l'Eix Macià, aquest dijous. Autor: David B.

Reparen cinc aparcaments de vehicles

En els darrers dies, l’Ajuntament ha reparat cinc zones d’aparcament provisional. Tasques de manteniment d’espais que estaven en molt mal estat com el gran solar de l’Eix Macià. 

Segons fots municipals, s’han destinat uns 158.000 euros a cinc zones d’aparcament provisional i 3.500 metres quadrats de carrers. Els aparcaments s’han reparat aquesta setmana i els carrers i voreres es pavimentaran la setmana següent. En quins aparcaments s’ha actuat?

  • L’aparcament ‘provisional’ de l’Eix Macià, entre Lluis Companys, la Via Augusta i l’avinguda dels Paraires.
  • Un aparcament provisonal al carrer Dublín, prop del camp de futbol de Can Rull. Molt reclamat.
  • Carrer de Sarasate, entre Joan Llongueras i Eslava, també a Can Rull, prop de la Serra del Cameró.
  • Carrer de les Palmeres, entre els Pins i la Ginesta, entre Can Deu i la Plana del Pintor.
  • Ronda de l’Ebre, a Torre-romeu, entre Llebreta, l’Albufera i Meranges.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, manté que són carrers que han estat “abandonats massa temps” i reitera que posar la ciutat al dia serà un “llarg camí”.

Reparació de carrers

A partir del dilluns 23 d’abril començaran les obres de reparació de diversos carrers. A Torre-romeu, al carrer de Guadiana –entre la ronda de l’Ebre i el carrer del Congost– i a Gràcia, al carrer de Joanot Martorell –entre la plaça de Ramon Llull i el carrer de Puig i Cadafalch– es faran actuacions prèvies de reparació dels desperfectes estructurals existents en el paviment de la calçada.

Can Gambús

A partir del 2 de maig també es repararà la vorera de l’avinguda de la Pau, a Castellarnau, en els trams entre Luther King i Anne Frank, com també entre Jules Verne i Mark Twain.

Foto portada: aparcament a l’Eix Macià, aquest dijous. Autor: David B.