Parc del Nord

Queda desert el concurs d’idees pel Parc del Nord

  • El jurat ha decidit que cap de les dues ofertes presentades reunia les condicions de les bases.

  • El govern executarà projectes propers al parc del Nord, a la plaça Navacerrada i al voltant de l’estació.

El passat mes de maig es va obrir un concurs d’idees perquè els arquitectes poguessin presentar els diferents projectes per al Parc del Nord, amb la idea de crear un gran corredor verd que uneixi el barri de Can Deu amb el Parc del Nord fins el Parc de la Clota del barri de Can Puiggener (més info: ‘2,7 milions d’euros pel Parc del Nord’).

Cap dels dos projectes presentats han estat acceptats pel jurat i el Govern municipal treballarà per reorientar de nou les bases del concurs per definir com ha de ser el segon parc més gran dins el nucli urbà de Sabadell, després del Parc de Catalunya.

L’Ajuntament assegura que replantejarà les bases conjuntament amb els col·legis professionals i les entitats o associacions relacionades amb el camp de l’urbanisme, amb l’objectiu de promoure una major participació, com també unes propostes que responguin més concretament als objectius previstos.

Mentre es porta a terme el nou procés, el consistori executarà a curt termini alguns projectes propers al parc del Nord, com ara la dignificació de la plaça de Navacerrada o l’ampliació de mobiliari al voltant de l’estació de FGC ‘Sabadell Parc del Nord’.

Foto portada: imatge del Parc del Nord. Autor: David B.