nova oficina correus. Autor: cedida

Correus obre una nova sucursal a Ca n’Oriac

El nou establiment estarà situat al barri de Ca n’Oriac. Segons ha informat Correus, el nou espai és més accessible i modern. La intenció de la companyia és evolucionar d’una oficina postal tradicional per convertir-se en una botiga comercial. 

Correus obre una nova sucursal al número 27 del carrer Salenques, al barri de Ca n’Oriac. Segons ha informat la companyia mitjançant un comunicat, l’establiment “està dissenyat per millorar l’atenció i l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans”. L’espai, per tant, es modernitza i es torna “més amable”.

L’objectiu, entre altres, és que els usuaris puguin “realitzar les seves operacions amb més comoditat i agilitat”. Aquesta notícia arriba en un moment de crítiques ciutadanes per les llargues cues que es formaven a les oficines ja existents (més info a: ‘Correus defensa estar treballant “amb normalitat” davant les crítiques per les cues’).

En el mateix sentit, la companyia ha destacat que vol fer un canvi substancial del concepte d’establiment, per passar “de ser una oficina postal tradicional a convertir-se en botiga comercial”. Així, s’oferirà “atenció més àgil i nous articles”. Segons assegura Correus, a la nova sucursal es podran comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, recarregar el mòbil, enviar diners a qualsevol país del món, comprar entrades per espectacles o pagar rebuts del gas, telèfon o electricitat. L’horari serà de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores. Dissabtes i diumenges romandrà tancada.

Foto portada: nova oficina correus. Autor: cedida