L’Ajuntament convoca ara un concurs per reformar la masia de Ca n’OriacPer poder dur a terme una rehabilitació i ampliació de la masia de Ca n’Oriac, l’Ajuntament proposa un concurs en el qual es podran presentar diferents propostes arquitectòniques. L’Ajuntament de Sabadell realitzarà un concurs d’idees per tal de rehabilitar i ampliar la masia Ca n’Oriac, catalogada amb valor patrimonial. Aquesta iniciativa forma part del procés que s’està duent a terme des del 2017: Construint Ciutat.

Tots els equips tècnics que es presentin al concurs hauran de proposar diferents idees per tal de transformar el conjunt arquitectònic en un servei local. A l’hora de realitzar les propostes hauran de tenir en compte tant l’espai lliure de la parcel·la com la tanca exterior.
El procés de selecció de les idees constarà de dues fases i dues modalitats: per una banda hi haurà equips joves amb menys experiència i d’altra banda, equips amb evolució dins el sector. El guanyador serà escollit per un jurat format per experts i representants municipals i veïnals. Aquest jurat valorarà les propostes seguint tres criteris: la relació de la proposta amb el patrimoni històric, la qualitat arquitectònica del projecte presentat i el tractament de l’espai públic en l’àmbit interior.

Totes les propostes, guanyin o no, es mostraran en una exposició creada amb la finalitat de conèixer les opinions de tots els ciutadans i ciutadanes.

Foto portada: la masia de Ca n’Oriac. Autor: Ajuntament.