Bruixes del Nord. Autor: David B.

Tot el que has de saber sobre la Festa Major de Ca n’Oriac

Ja és aquí la festa major de Ca n’Oriac que se celebrarà durant el 14, 15 i 16 de juny. Per tal de celebrar la festa del barri de la millor manera possible, els veïns i veïnes juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament han programat 31 actes de diferent temàtica.

L’inici de la Festa Major tindrà lloc a la plaça del Pi cap a les set i mitja de la tarda, amb un ball de germanor a càrrec del grup d’animació Dtumbaga. Més tard, cap a dos quarts de deu hi haurà representació d’havaneres amb els grups Ultramar i Rom Cremat.

La festa seguirà dissabte 15 de juny, d’entre les activitats programades destaquen una competició de futbito al pavelló del Nord, un concurs de Grafitti o una exposició de xapes de cava. A part, també hi huarà una exhibició de Hip-hop a càrrec de l’escola Miquel Carreras. Cap a la nit, se celebrarà la tradicional revetlla popular amb l’orquestra Route 66, a l’Avinguda Matadepera.

 

Diumenge, l’últim dia de festa, anirà carregat d’activitats, entre elles, la tradicional exhibició d’escacs o l’actuació de la Tuna sabadellenca. Com a novetat d’aquest any, trobem una fira agrícola a càrrec de KL 0 Sabadell. Per tancar la Festa Major del barri, a les deu de la nit hi hauran correfocs amb les Bruixes del Nord.

Foto portada: Bruixes del Nord. Autor: David B.