Foto portada: veïns de Can Deu i la Plana del Pintor, a les portes del ple. Autor: David B.

Veïns de Can Deu porten al ple la seva protesta davant la manca de diàleg

Una cinquantena de veïns del nord de Sabadell, majoritàriament de Can Deu, s’han desplaçat fins a les portes del ple per protestar contra la manca de diàleg del govern municipal. 

Els veïns argumenten que han demanat via instància des de fa nou mesos diverses reunions amb l’equip de govern municipal però que ni tan sols els han donat hora, malgrat que darrerament s’ha desencallat una trobada. Mantenen que Can Deu però també La Planada tenen diversos problemes a l’espai públic i de convivència que s’estan deixar agravar. ‘Es deber del Ayuntamiento hacer un buen mantenimiento’, ‘Xavier Guerrero, los vecinos de Can Deu estamos cansados de no ser escuchados’, són alguns dels lemes que portaven impresos en cartells. Demanen un pla integral per a la zona nord: “que no deixin empantanegat el barri”, demana una de les portaveus, Esther Lopera.

El grup de veïns s’han concentrat a la plaça Sant Roc abans del ple i un cop iniciada la sessió han pujat fins a la sala de plens.

Protestes d’altres barris

En els darrers mesos, veïns d’Espronceda, Campoamor, Can Puiggener o el Poblenou de la Salut han portat les seves reivindicacions fins les portes del ple municipal.

Foto portada: veïns concentrats a la porta del ple. Autor: David B.