Foto portada: el carrer de Praga, a Can Llong. Foto via Google Street View.

Tres incendis domèstics en un sol dia

Fins a tres incendis domèstics es van produir aquest dimecres a Sabadell. En concret, van ser als barris de Can Llong, a la plaça d’Espanya i a Torreguitart. Una persona va ser atesa per inhalació de fum en un dels incendis. 

El primer incendi es va produir abans de les vuit del matí al número 88 del carrer de Praga, a Can Llong. No va provocar ferits per fum ni per cremades. Es va iniciar a la rentadora i no va afectar cap altra habitació del pis, malgrat que va provocar el desplaçament de tres dotacions de bombers i una unitat de la Policia Municipal al lloc dels fets.
El segon incendi va ser ja al vespre al número 2 de la plaça d’Espanya, a Torreguitart. Aquí la causa del foc va ser una olla al foc. Tampoc va atendre’s ningú per inhalació de fum ni cremades. També van desplaçar-s’hi tres dotacions de bombers i una de la Policia Municipal.

Una dona atesa per fum a Torreguitart

L’incendi amb més afectació va ser ja a la matinada, poc després de la mitjanit al número 3 del carrer de Vallirana, també a Torreguitart. Un curtcircuit a la instal·lació elèctrica va provocar el foc a la cuina. Una dona de 56 anys va ser atesa per inhalació de fum, però no va ser traslladada a cap centre mèdic. Tres dotacions de bombers, dues ambulàncies i dues unitats de la Policia Municipal van treballar en el dispositiu.

Foto portada: el carrer de Praga, a Can Llong. Foto via Google Street View.