Autor: Soterrament FGC Ara / cedida.

Veïns de Gràcia i Can Feu demanen recuperar els antics jardins de l’estació

Les associacions de veïns de Gràcia i de Can Feu i la plataforma Soterrament FGC Ara reivindiquen els antics jardins de l’Estació enlloc de l’actual aparcament de l’estació Can Feu – Gràcia, inaugurat l’agost de l’any 2017. Les entitats consideren que l’aparcament té un aspecte desèrtic a causa de la baixa utilització mentre que cal més verd a la zona. Algunes desenes de persones han fet una plantada simbòlica d’arbres de nadal a l’espai de l’aparcament de l’estació i a la plaça d’Anselm Clavé, al barri de Gràcia. 

Asseguren que l’aparcament és “inútil” ja que no l’utilitza pràcticament ningú i en canvi volen que es recuperin els antics Jardins de l’Estació. La reivindicació ja es va plantejar durant la construcció de l’actual estació ‘Can Feu / Gràcia’ però no va ser estimada per l’empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat (més info: ‘Demanen construir un jardí‘).

Ara hi veuen una nova oportunitat, un cop comenci la urbanització del soterrament des de la Rambla d’Ibèria fins el Passeig de Can Feu. “Encara té més sentit convertir l’espai de l’aparcament en un espai enjardinat”, diuen les entitats.

Foto portada: instal·lació d’una pancarta, aquest diumenge. Autor: cedida.