Foto portada: obres per a fer la pista esportiva a l'escola Virolet. Autor: @sbdeducacio via Twitter.

La Generalitat licita els projectes de l’escola Virolet i el CAP Can Llong

Nou pas endavant en la llarga tramitació de dues reivindicacions del barri de Can Llong: l’escola d’infantil i primària Virolet, ara en barracons, i el Centre d’Atenció Primària Can Llong. 

El pressupost de licitació de l’escola Virolet ronda els 350.000 euros sense IVA i les empreses interessades poden presentar-se fins el 18 d’abril. Més endavant vindrà l’adjudicació de l’obra. Encara falten alguns anys per veure l’escola construïda, però. Fa uns dies han començat les obres de construcció de la pista esportiva al pati, que servirà tant amb l’escola en barracons com amb l’edifici definitiu.
Pel que fa al CAP Can Llong, el pressupost de licitació és d’uns 150.000 euros, i el calendari corre una mica més ràpid, ja que la data límit per a les empreses es va tancar el 10 de gener. El darrer compromís, prev a l’aplicació del 155, la destitució del govern català i la convocatòria d’eleccions al Parlament, és que el CAP Can Llong funcionaria a finals de l’any vinent.

A expenses de l’institut

Malgrat tot, no tot són bones notícies i la comunitat educativa de l’IES Arraona a Can Llong encara haurà d’esperar ja que el projecte no s’ha licitat ara per ara. L’institut s’està traslladant de Torreguitart a Can Llong, i ja hi ha diversos cursos d’ESO en barracons, ubicats al costat del CEIP Can Llong.

Foto portada: obres per a fer la pista esportiva a l’escola Virolet. Autor: @sbdeducacio via Twitter.