Foto portada: un detall de la casa, al carrer de la Borriana. Autor: cedida.

El Ratolí Pérez té casa al centre de Sabadell

El Ratolí Pérez s’ha instal·lat al carrer de la Borriana, al centre de Sabadell, just al darrera de l’Agrupació de Pessebristes (a l’edifici de l’Acadèmia Catòlica). La iniciativa segueix el camí traçat per una de similar al barceloní barri de Les Corts. 

El Ratolí Pérez ha triat el barri de petites casetes del Centre de Sabadell per a instal·lar la seva nova residència. Concretament al número 15 del carrer de la Borriana. Per a poder-ho portar a terme, ha estat ajudat per alguns membres de l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell, que han col·laborat amb el petit rosegador a construir el seu nou habitatge, fet a mida pel seu inquilí.

La casa del Ratolí Pérez. Autor: cedida.
La casa del Ratolí Pérez. Autor: cedida.

Els creadors d’aquest curiós petit espai esperen que “els ciutadans de Sabadell el conservin i que aquesta iniciativa creixi amb les aportacions dels veïns”. També han recordat als infants, que “el ratolí dorm de dia i que surt de nit, així que de dia no feu massa soroll”.
La idea va sorgir a Barcelona, on el ‘Ratolí Pérez’ també té casa, al carrer Taquígraf Garriga número 23 del barri de Les Corts. Però ara gràcies a la idea d’uns quants pessebristes de la ciutat, el rosegador més famós del món té un nou habitatge a la nostra ciutat.

Foto portada: la nova casa del ‘ratolí Pérez’. Autor: cedida.