Carrer del Pedregar. Autor: David B.

Ferit greu un home després de caure per la finestra

Un home ha caigut aquest dimarts al matí des de la finestra d’un tercer pis al carrer del Pedregar, al Centre. L’home està greu però conscient. Segons fonts policials basant-se en la primera exploració del Servei d’Emergències Mèdiques, té diverses fractures de consideració.

Els fets s’han produit cap a dos quarts de deu del matí, segons han informat fonts policials a iSabadell. L’home ha caigut al carrer des d’un tercer pis del carrer del Pedregar. Tot sembla indicar que ho ha fet de forma accidental mentre prenia mesures a una finestra, ja que al costat del seu cos s’ha trobat un paper i un llapis. Membres de la Policia Municipal i dels Mossos s’han desplaçat al lloc dels fets. El pis està en reformes i diversos testimonis han ratificat que la caiguda ha estat accidental.

L’home ha resultat ferit. La policia se l’ha trobat conscient, i movent les cames, però amb diverses fractures considerables. El seu pronòstic és greu. Ha estat traslladat a l’hospital Parc Taulí. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències informatives.

Foto portada: el carrer del Pedregar, al Centre. Autor: David B.