Foto portada: el grup de reggae de Lleida Koers.

Tot el que has de saber sobre la Festa Major de La Creu Alta

La Creu Alta està de festa de nou. Aquest cap de setmana torna la festa major, una de les més seguides a la ciutat, a banda de la Festa Major de Sabadell. La festa concentra la majoria d’actes del 6 al 9 de juny, però també n’hi ha abans i després. 

Com és habitual, la Festa Major de La Creu Alta és producte del treball conjunt d’un bon conglomerat d’entitats. Entre les activitats més destacada, hi ha el pregó, que aquest any farà el radiofonista Manolo Garrido (divendres a les 20 hores), el 25è Tallaret d’Honor, que es dona a Antoni Garcia Roviras.

L’inici de la Festa Major arrencarà amb el desè aniversari dels Banyetes de la Creu Alta. Divendres a la nit hi haurà diversos concerts, entre ells Potoma, Santa Salut, Elane, Las niñas perdidas o Elgio. Dissabte a la nit serà el torn de Koers, un emergent grup de reggae de Lleida.
El programa s’allarga durant tot el cap de setmana. La tradicional competició entre els Llamps i els Trons omplirà bona part del programa. Entre les novetats, una nova cursa atlètica, La milla de La Creu Alta. No faltaran clàssics com el correfoc infernal o el concurs de ratafia. La popular cursa de carretons serà diumenge a la tarda.

Podeu veure el programa íntegre a continuació.

Foto portada: el grup de reggae de Lleida Koers.