Foto portada: veïns a la visita a la zona, que s'ha fet aquest dimarts. Autor: cedida.

Demanen que s’executi el Parc de Can Rimbles, entre Sol i Padrís i el Ripoll

Un grup de veïns de Sol i Padrís demana construir el parc de Can Rimbles, que crearia un nou espai verd entre els barris de Sol i Padrís i Nostra Llar i el riu Ripoll. En total 17 hectàrees per la zona entre les piscines municipals Joan Serra, la Bassa, les pistes d’atletisme i la Pista Coberta, a tir de pedra del riu, on el passeig, la natura i l’esport hi tindrien protagonisme. Els veïns han visitat la zona de la mà del president de la Joventut Atlètica Sabadell, Josep Molins. 

Del Parc de Can Rimbles es va començar a parlar fa més de 30 anys però no s’ha avançat gaire. La zona està poc cuidada, segons denuncia el Moviment Veïnal del Sud. Però amb inversió pública se li podria donar la volta com un mitjó i fins i tot ser un espai de gran atractiu exterior. Molins (JAS) apunta que el parc podria ajudar a millorar l’atractiu de la ciutat de cara als atletes nòrdics:

“Si fem el circuit de cros tindríem equips de nord d’Europa, tenim cartes de Finlàndia, Noruega, Suècia i altres zones, que vindrien a Sabadell a fer entrenaments, amb una dinamització important econòmica a la ciutat”, ha apuntat. “La ciutat podria oferir a nivell internacional una oferta com fa l’Algarve a Portugal. Ja venen atletes i van a córrer pel riu però si tinguéssim el circuit de cros seria un gran punt d’atracció més”, ha assegurat durant la visita al que podria ser el parc, que s’ha fet aquest dimarts a la tarda.

L’Associació de Propietaris de Gossos també dona suport al projecte, ja que compta amb un espai dedicat als gossos, amb “una zona d’aigua, amb agility, un espai gran i el projecte es va fer amb molta il·lusió i tenim ganes que algun dia pugui estar fet”, ha assegurat la seva presidenta, Sílvia Carbonell.

El projecte es va presentar públicament a finals de l’any 2017, amb suport de la JAS, el Club Natació Sabadell i cinc associacions veïnals de la zona. Però des d’aquell moment no ha avançat.

Més info: 

Es presenta el projecte del Parc de Can Rimbles

Foto portada: veïns aquest dimarts a la zona. Autor: cedida.