Foto portada: un taller dut a terme pel Grup d'Esplai al barri. Autor: @sbdparticipació via Twitter.

Assalten l’emblemàtic Esplai La Baldufa, a Can Puiggener

El Grup d’Esplai La Baldufa, al barri de Can Puiggener des de fa més de 40 anys, ha fet públic que en els darrers dies han estat víctimes de diversos robatoris per un valor aproximat de 6.000 euros. “Hem patit la desprotecció amb que conviu el barri de Can Puiggener”, denuncien amargament. 

El grup d’esplai presta una important tasca social al barri de Can Puiggener, des de fa quatre dècades, molt centrada en la infància i l’adolescència d’una zona amb molts reptes socials sobre la taula. Segons han denunciat en la matinada de dijous a divendres i al llarg de divendres van entrar-los diversos cops a robar al local, ubicat al número 14 del carrer Puig de al Creu.
Entre les destrosses, les portes forçades, el mobiliari trencat i la desaparició de diversos objectes de valor com portàtils i entre elles, la caixa forta. En total, asseguren, uns 6.000 euros.

“Aquest cop hem patit l’abús i la desprotecció amb què conviu el barri de Can Puiggener. Aquesta voldríem que fos l’última vegada. Ens preguntem sobre la *#des/protecció* de l’acció de lleure en els diversos espais de la ciutat”, denuncien en un comunicat.

L’entitat ha presentat denúncia davant dels Mossos d’Esquadra i denuncien que els han entrat diverses vegades des del passat 2 de maig. Segons han detallat membres del Grup d’Esplai La Baldufa a Ràdio Sabadell, dissabte vinent plantegen fer alguna acció reivindicativa en relació a l’assalt a l’esplai.
Foto portada: un taller dut a terme pel Grup d’Esplai al barri. Autor: @sbdparticipació via Twitter.