Foto portada: una de les carrosses. Autor: cedida.

Els Merinals, Torre-romeu i Poblenou també celebren la seva cavalcada

Com és habitual, Sabadell no tindrà només una Cavalcada de Reis. La que recorre la ciutat de sud a nord és la principal però no l’única (més info: ‘Novetats a la Cavalcada‘). I és que els barris dels Merinals, Torre-romeu i Poblenou també en tindran. Cada barri organitza la seva. 

La Cavalcada dels Merinals sortirà a les 18 hores des de l’escola Arraona (al carrer de l’Argentina) i, segons l’Associació de Veïns passarà pels carrer la Palma, Antillas, Malta, Tenerife, Fuerteventura, carretera de Terrassa fins l’escola Cifuentes. Tornaran al punt d’inici per la carretera de Terrassa i els carrers La Palma i Argentina.

La Cavalcada de Torre-romeu sortirà des de Can Roqueta, per on també passarà, cap a les 17.30 hores. El punt d’inici serà davant la fàbrica de la cooperativa Transportes de Sabadell, al carrer de Mas Carbó. Segons ha explicat l’Associació de Veïns de Torre-romeu, el seguici recorrerà tant Can Roqueta com Torre-romeu acabant a la plaça de Dolores Ibárruri ja al vespre.
Per altra banda, des de l’escola Juan Ramón Jiménez de Poblenou sortirà la Cavalcada d’aquest barri. Segons informa l’Associació de Veïns del Poblenou de la Salut, la sortida es farà cap a les 20 hores. La cavalcada acabarà al mateix punt. L’itinerari concret està a l’espera de les indicacions de la Policia Municipal.

Foto portada: una de les cavalcades, l’any passat. Autor: cedida.