Retirada de fibrociment. Autor: Ajuntament.

Reobre l’àrea de jocs infantils del Parc Central del Vallès
L’àrea de jocs infantil del Parc Central del Vallès s’ha obert de nou totalment renovada i sense restes de materials de construcció que abans ocupaven l’espai. El nou espai està compost per quatre zones dissenyades per dur-hi a terme activitats diverses.

Des del 5 d’abril de 2019 l’àrea de jocs infantil es va tancar de forma sobtada a causa de l’existència de restes de materials de construcció. Per tal de poder reobrir l’espai de nou, el 15 de juliol es va iniciar una neteja. Seguit d’això, el 27 de setembre del darrer any des de l’Ajuntament van decidir reiniciar les obres de pavimentació de l’àrea. Aquest procediment ha tingut una despesa de gairebé 125.000 euros, aquesta ha permès canviar la terra de dues illes que formen part de l’àrea, per una base de formigó de 10 cm. També s’ha instal·lat sobre les illes un paviment de seguretat de cautxú.

Una gran àrea de joc amb múltiples activitats per desenvolupar

L’espai infantil, que es va inaugurar el 29 de juny de 2018, està compost de gairebé 1.550 metres quadrats. Aquesta àrea infantil està composta per quatres grans espais on els infants poden desenvolupar diferents activitats. Hi ha aparells per desenvolupar moltes activitats físiques i un ampli de ventall de jocs, totes aptes per a múltiples edats.

A més, a l’espai també es poden trobar cordes de 4 metres d’alçada, jocs d’equilibri, muntanyes de diferents altures i fins i tot una tirolina de 25 metres de llarg.

Foto portada: l’àrea de jocs del Parc Central del Vallès. Autor: David B.