Avinguda de l'alcalde Moix. Foto: N.Bueno.

Unes obres a l’avinguda de l’alcalde Moix provocaran talls de trànsit el cap de setmana

Uns treballs de reparació del ferm afectaran aquest cap de setmana l’avinguda de l’alcalde Moix, al barri de Torreguitart, però clau per anar i venir de Castellar del Vallès. Les obres es concentren dissabte i diumenge. 

Com malgrat els plànols, peticions i projectes Sabadell i Castellar encara no connecten a través d’una ronda de circumval·lació, la Gran Via segueix sent el principal accés a Castellar. I en aquest sentit l’avinguda de l’alcalde Moix és un element capital. El pas de molt trànsit pesant afecta el paviment. Aquest cap de setmana s’hauran de fer obres de reparació. L’Ajuntament assegura que es concentren els treballs per reduir al màxim l’afectació.
El tram d’obres es concentra des de la meitat de l’avinguda fins a la rotonda d’accés a la carretera de Castellar. En concret, el trem d’obres està situat entre la carretera de Prats de Lluçanès i el carrer de la Font Canaleta. L’import dels treballs supera els 135.000 euros per atacar els desperfectes estructurals del ferm.

Afectacions al trànsit

Dissabte i diumenge i haurà afectacions al trànsit. Dissabte en els carrils d’accés cap a la plaça d’Espanya. I diumenge en els carrers d’accés cap a la gran rotonda camí de la carretera de Castellar. L’Ajuntament posarà en marxa un sentit de desviaments provisionals per gestionar la circulació.

A expenses d’una reforma integral

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, augura una transformació futura de l’avinguda de l’alcalde Moix, amb voreres més amples i sense rambla al mig. Però “l’estat de l’asfalt no pot esperar”, diu i cal renovar-lo ara.

Foto portada: l’avinguda de l’alcalde Moix. Autora: Nerea Bueno.