Airtècnics, empresa líder en el disseny i fabricació de cortines d’aire ampliarà les seves oficines de Castellar del Vallès

Si estem pensant a adquirir un sistema per al nostre negoci que ens permeti tenir les portes obertes, però que mantingui la temperatura entre una sala i una altra, que eviti l’entrada dolors, insectes, fums i que a la vegada no deixi passar el vent i els corrents de l’exterior, necessites unes cortines d’aire.
Evidentment es tracta d’un producte tècnic molt específic, de manera que la millor idea per evitar sorpreses posteriors, és comptar amb els millors professionals d’aquest sector. A l’empresa Airtècnics de Castellar del Vallès, són especialistes en la fabricació d’aquest tipus de tecnologia, compten amb més de 30 anys d’experiència en el mercat i actualment ja exporten els seus productes i solucions a més de 55 països del món.
Ara a causa del creixement i a l’expansió del seu negoci, Airtècnics ampliarà les seves actuals oficines al municipi de Castellar del Vallès per poder oferir encara millor servei i atenció als seus clients.
Quins beneficis podem aconseguir amb una cortina d’aire?
El primer que s’ha de saber és a quin tipus de negoci ha de donar servei una cortina d’aire, atès que hi ha moltes classes de productes i en Airtècnics ens poden informar sobre la gamma completa de cortines d’aire que tenen en catàleg.
Una botiga de roba, de joies o de productes de bellesa, és probable que vulguin tenir les seves portes obertes mentre estiguin en horari d’atenció al públic, especialment si estan en un carrer amb altres botigues al voltant o si estan situades en un centre comercial, ja que està demostrat que els llocs de vendes en els quals les portes estan obertes de bat a bat als seus clients, tenen molta més afluència de gent a l’interior d’aquests comerços.
En aquests casos, les cortines d’aire estaran sempre pensades per al confort dels clients i dels treballadors, que siguin eficients per mantenir un clima adequat sense influències externes, i que evitin l’entrada de qualsevol substància vaporosa, insecte o olor que pugui malmetre l’experiència de compra de les persones. Està també demostrat, que gràcies a les cortines d’aire es redueix l’absentisme laboral per part dels empleats.
En canvi si es tracta d’un magatzem de productes delicats, siguin comestibles o productes als quals els canvis de temperatura, humitat o fins i tot higiene, els poden afectar de forma molt negativa, però es necessita que no hi hagi portes tancades perquè persones o maquinària puguin traslladar les mercaderies entre estances, necessitaran un altre tipus de cortines d’aire que impedeixin de manera més eficient que hi hagi cap canvi en passar d’un costat a un altre.
D’aquesta manera no només s’augmenta la velocitat de treball i s’eviten cops i accidents amb les portes, sinó que els productes queden lliures de canvis de temperatures per corrents externes, l’ambient queda lliure de fums i olors, a més que els productes o les mercaderies no estaran exposades al fet que algun insecte pugui entrar des de l’exterior i espatllar-los.
La seguretat d’escollir a l’Empresa Airtècnics perquè ens aconselli i estudiï el nostre negoci per adoptar aquest tipus de solucions de ventilació, la podem corroborar amb la seva trajectòria i amb els seus últims treballs. Des de cortines d’aire per a les botigues FNAC d’Illa Diagonal, fins al seu desafiament més ambiciós, la fabricació de cortines d’aire per al luxós Hotel W Dubai The Palm, a l’Orient Mitjà.