Cambra Comerç. Autor: David B.

La millor formació en comptabilitat i vendes, a la Cambra de Comerç de Sabadell

CONTINGUT PATROCINAT
En un entorn empresarial cada cop més competitiu, les empreses per mantenir i/o millorar la seva rendibilitat han de controlar bé els seus comptes i interpretar correctament els seus estats financers. A la vegada, han de tenir equips comercials molt ben formats per obtenir més i millors vendes. Amb aquest objectiu la Cambra de Comerç de Sabadell, amb la col·laboració amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya inicia, en les properes setmanes, dos itineraris formatius de gran impacte.
Per un costat, el 22 d’octubre començarà el Curs integral de gestió comptable, dirigit a aquelles persones que vulguin adquirir els coneixements necessaris per dur a terme la comptabilitat de l’empresa, elaborar comptes anuals i conèixer les possibilitats de l’anàlisi financera. El curs, de 80 hores lectives, està basat en la normativa vigent de 2017. En el temari s’abordarà també el tractament comptable de l’Impost de Societats i els aspectes fiscals que més incideixen en la comptabilitat. La finalització del curs serà a l’abril de 2018. Si voleu més informació sobre aquest curs, cliqueu + informació curs comptable.

Per altra banda, les vendes, que són l’element clau de generació d’ingressos i de rendibilitat, requereixen d’un equip comercial cada dia més ben preparat i eficient. El comercial és la imatge de l’empresa de cara al client i un dels pilars principals de l’èxit de l’empresa. En aquest sentit, comença al novembre el Curs integral de vendes i habilitats comercials, dirigit a tècnics comercials, venedors, agents comercials i i tècnics que vulguin una formació en vendes efectiva, útil i de màxima qualitat.
En totes les edicions que hem fet del curs molts alumnes ens han dit que aplicant les tècniques que els havíem ensenyat abans de la meitat del curs ja havien recuperat el cost de la matrícula amb els increments de facturació aconseguits”, assegura el director de l’àrea d’assessoria, promoció i formació de la Cambra de Comerç de Sabadell, Joan Valls.
El curs consta de 95 hores de durada, finalitza el mes d’abril de 2018, i vol posar a la mà de l’alumnat coneixements pràctics que els serveixin de garantia d’èxit pel seu desenvolupament professional.  Si voleu més informació sobre aquest curs, cliqueu + informació curs vendes.
Els cursos d’especialització de la Cambra:
  • Estan totalment orientats a les necessitats de les empreses i impartits per professors que compten amb una dilatada experiència docent i un gran coneixement teòric i pràctic, ja que són professionals, empresaris, consultors, inspectors d’hisenda… i això fa que el seu coneixement sigui molt alt.
  • Tenen doble titulació; el títol de la Cambra i el de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.
  • Poden ser bonificats a través de la Seguretat Social i existeixen diversos descomptes en la matrícula.
Si esteu interessats en tenir més informació de tots els cursos de la  Cambra de Comerç de Sabadell, els podeu trobar a la web de la Cambra de Comerç de Sabadell.