Foto portada: agents de la Policia Municipal en un control durant l'estat d'alarma. Autor: @policiaSabadell via Twitter.

35 noves denúncies per incompliment de l’estat d’alarma

La Policia Municipal de Sabadell ha interposat 35 noves multes entre les 6 del matí del dimarts 24 de març i la mateixa hora d’aquest dimecres 25 de març.

Aquestes 35 multes que ha confeccionat la Policia Municipal per l’incompliment de les restriccions imposades amb ocasió de l’estat de l’alarma se sumen a les 362 denúncies realitzades des de que es va iniciar l’estat d’alarma.

Fins al moment la Policia Municipal de Sabadell ha interposat 397 multes als ciutadans que han decidit vulnerar les restriccions o per desobediència des de que l’estat d’alarma és vigent.

Cal recordar que amb l’aplicació de l’estat d’alarma els moviments de la ciutadania estan restringits. Es pot sortir al carrer en comptades ocasions: per anar i tornar de la feina (amb documentació que així ho acrediti), anar al metge, anar a comprar béns bàsics o a cuidar d’algú i anar al banc.

Foto portada: agents de la Policia Municipal en un control durant l’estat d’alarma. Autor: @policiaSabadell via Twitter.