Autor: M.Tornel.

Ajornat l’acte en record de les víctimes del coronavirus

Davant l’increment de casos de coronavirus que s’estan produint en els darrers dies a la majoria de municipis, l’Ajuntament ha decidit esperar un millor moment per dur a terme l’acte en record de les víctimes de la pandèmia, que s’havia programat inicialment el proper dimarts 21 de juliol a les 19 hores al parc Taulí. 

Segons informen fonts municipals s’ajorna l’acte “amb la voluntat d’evitar algun possible contagi i s’ha considerar prudent ajornar la trobada fins que la situació ho permeti”. El consistori lamenta no poder realitzar ara l’acte, però opta per reduir riscos.

L’acte s’havia de celebrar amb un doble objectiu: recordar les víctimes mortals de la Covid-19 a la ciutat per una banda i en un altre ordre de coses reconèixer la feina dels col·lectius professionals que durant els darrers mesos han treballar per lluitar contra la pandèmia.

“Hem d’anar tots plegats una mica més a poc a poc”

En quant a l’ajornament de l’acte d’homenatge a les víctimes del Covid, l’alcaldessa, Marta Farrés, ha mantingut en declaracions a la premsa que “no ve d’un mes fer-ho i potser hem de llençar el missatge que hem d’anar tots plegats una mica més a poc a poc i per això hem decidit posposar-lo”.

Foto portada: el Parc Taulí, al costat de l’hospital del mateix nom, on s’havia previst l’acte. Autor: M.Tornel.